Разработка и дизайн

Кои сме ние

Дев Скейл е създадена и се управлява от млад, но много динамичен екип от професионалисти, които печелят и запазват доверието на своите клиенти Дев Скейл е доверен партньор на водещи софтуерни и дигитални агенции, осигуряваща ефективно и бързо внедряване на он-лайн кампании и софтуерни продукти. Резултатите са нашият основен мотив за развитие и успешно довеждане до имплементация на поръчаните продукти.

Виж повече

Проекти

Някои наши разработки, извършени и доставени на клиенти.Някои наши разработки, извършени и доставени на клиенти.

Виж повече

Блог

Анализиране на текст с помощта на NLTK (Natural Language Toolkit)

NLP позволява на компютъра да взаимодейства с хората по естествен начин. Той помага на компютъра да разбере човешкия език и да извлече смисъл от него. NLP е приложим в няколко проблемни от разпознаване на реч, езиков превод, класифициране на документи до

Какво представлява web scraping / crawler?

Web scraping или web crawler представлява, когато бот изтегли част или цялото съдържание на даден уеб сайт.

Ускорени мобилни страници - AMP (Accelerated Mobile Pages)

Независимо дали сте издател, компания за електронна търговия, разказвач, рекламодател или имейл подател, AMP улеснява създаването на страхотни преживявания в мрежата. Използвайте AMP за създаване на уебсайтове, истории, реклами и имейли.
Виж повече

Технологии

  PHP
  Python
  React JS
  JS
  MySQL
  MongoDB
  Memcached
  Nginx
  Apache
  CentOS
Виж повече
linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.