Разработка и дизайн

Кои сме ние

Дев Скейл е създадена и се управлява от млад, но много динамичен екип от професионалисти, които печелят и запазват доверието на своите клиенти Дев Скейл е доверен партньор на водещи софтуерни и дигитални агенции, осигуряваща ефективно и бързо внедряване на он-лайн кампании и софтуерни продукти. Резултатите са нашият основен мотив за развитие и успешно довеждане до имплементация на поръчаните продукти.

Виж повече

Проекти

Някои наши разработки, извършени и доставени на клиенти.Някои наши разработки, извършени и доставени на клиенти.

Виж повече

Блог

DS ERP (Devscale Enterprise resource planning)

DevScale (Дев Скейл) разработи лесна, удобно и адаптивна система за управление на ресурси, която може да бъде интегрирана в малък или голям бизнес.

Софтуерна фискализация - внедряване и разработка

Дев Скейл може да внедри и разработи софтуерна фискализация за вашия онлайн бизнес. Изпратете вашето запитване на имейл: office@devscale.bg

Анализиране на текст с помощта на NLTK (Natural Language Toolkit)

NLP позволява на компютъра да взаимодейства с хората по естествен начин. Той помага на компютъра да разбере човешкия език и да извлече смисъл от него. NLP е приложим в няколко проблемни от разпознаване на реч, езиков превод, класифициране на документи до
Виж повече

Технологии

  PHP
  Python
  React JS
  JS
  MySQL
  MongoDB
  Memcached
  Nginx
  Apache
  CentOS
Виж повече
linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.