За нас

Нашите силни страни

Помагаме за създаването на успешни софтуерни
продукти и дигитални решения.

Programming SVG Programming Hover SVG

Уеб програмиране

Създаването на софтуерни решения и приложения използвайки най-новите технологии е основен аспект в дейността ни. От дизайна на програмата, през нейната разработка и визуална комуникация с потребителя – всяко наше решение е прецизно подбрано.

Concept SVG Concept Hover SVG

Софтуер по поръчка

Индивидуално създаденият софтуер – CMS, CMR или ERP е най-доброто решение за дейността и изпълнението на всяка една задача в процесите на нашите клиенти. Решението с тези продукти е трайно и лесно за подръжка, позволява модулност и обновяване.

Ecommerce SVG Ecommerce Hover SVG

Решения за електронна
търговия

С над 15 години опит в търговски дейности и практики и множество разработени продукти за електронна търговия и продажби, комбинират умения и опит за създаването на отлично работещи он-лайн магазини според тендциите на пазара.

Mobile SVG Mobile Hover SVG

Мобилни приложения

Нарастващото потребление на мобилни устройства, навлизането им в нашето ежедневие са неразделна част от нас – ние отлично боравим с технологиите нужни за разработка и създаване на приложения под iOS или Android – създавайки бързи и качествени продукти.

Design SVG Design Hover SVG

Опит в дизайна

Потребителското преживяване – UX и потребителските интерфейси – UI са все по-важен елемент в процеса на създаване и употреба на всеки дигитален продукт – повече от 15 години опит в разработката и доставката на продукти, са гаранция за правилен избор.

Mail SVG Mail Hover SVG

Имейл шаблони

Ние можем да разработим персонализиран имейл темплейт спрямо вашите изисквания. Имейл темплейтът е предварително преформатиран HTML, който можете да използвате, за да създадете свой собствен уникален имейл, като промените само съдържанието в него.

linkedin icon facebook icon xing icon

To provide you with the best experience, our website uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our Cookie Policy.