DS CMS (Система за управление на уеб приложения и онлайн магазини)

DS CMS е базирана на Symfony framework. Уеб системата е лесна за научаване, гъвкава и модерна. Чрез нашата система потребителите получават пълна функционалност за своя сайт или онлайн магазин.

Администраторският панел е лесен и интуитивен. Проекта и документацията на администраторски панела можете да прочетете тук:

Всеки клиент получава различна документация спрямо това какви модули са инсталирани или направени за неговата уеб система.

Възможностите на DS CMS са:

Подреждане на структурата на менютата

Пълно управление на менютата

Възможност за добавяне на различни страници от различни модули без намесата на програмистите.

Клиентите имат възможност да си добавят допълнителни страници от различни създадени предварително модули. Така той има свобода да си конфигурира още страници. Пример: да добави още услуги, които не са били налични в началото на създаването на сайта и др.

Управление на поръчки в онлайн магазина

Чрез модула DS Orders клиента има пълен достъп до управление на продажбите на своя онлайн магазин. Модулът може да бъде настроен, така че да работи със всяка разплащателна система. Ако магазинът функционира на територията на Република България имаме възможност да подаваме xml отчет автоматично към НАП (Национална агенция за приходите).

Управление на продукти

Чрез модула DS Products имате възможност да добавяте, редактирате, изтриване или деактивирате продуктите. Модулът позволява по интуитивен начин да подреждате и разглеждате продуктите когато се намират в различни категории. Също така при желание може да управлявате и наличностите на продуктите в онлайн магазина.

Система за известяване на възникнали грешки

Системата е вградена във всички версии на DS CMS. Чрез нея ние получаваме известие веднага, когато при работа с уеб системата е възникнала грешка. По този начин не е необходимо клиента да ни уведомява за възникнали грешки и да дава обяснение какви стъпки е направил. Нашата система за следене на грешки ни дава пълна информация за възникналата грешка.

Управление на потребители и потребителски групи

За тази функционалност се грижи модула DS Users. Чрез него получавате гъвкава функционалност по правата на всеки ваш потребител, който ще има достъп до администраторския панел.


SEO оптимизация (Search engine optimization)

Модулът DS SEO ще ви позволи да направите вашите сайт и онлайн магазин по най-новите SEO правила, които са дали Google.

AMP модул (Accelerated Mobile Pages)

DS AMP ще трансформира вашите страници в AMP страници, които ще могат да се индексират по-добре в Google. По този начин при посещение на страницата от резултатите в Google, потребителя мигновенно ще зареди вашия сайт, с помощта на специалния кеш механизъм на Google.

Оптимизация на снимки

DS Images ще позволи на вашият сайт или онлайн магазин да зарежда снимките максимално бързо. Модулът обработва снимките допълнително като намалява техния размер без да навреди на качеството им. Използва съвременния формат webp, ако се поддържа от браузъра на потребителя. Ако не го поддържа се зарежда снимката с разширение png или jpeg.

Проекти създадени с DS CMS

linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.